Termini pogrebov na ptujskem pokopališču

Viktorija Bezjak, svetniška skupina Lista Andreja Čuša, je posredovala pobudo št. 69/3: Ptujčani želijo, da se svojcem umrlih omogočijo termini pogrebov na ptujskem pokopališču tudi ob sobotah popoldan in nedeljah dopoldan.

Odgovor: Termini pogrebov so se že sedaj omogočali glede na želje svojcev, vendar zaradi omejenega časa razpoložljivosti duhovnikov ni bilo interesa za izvedbo pogrebov v soboto popoldan in v nedeljo. Z duhovniki smo v skladu s pobudo dosegli dogovor, tako da bomo omogočili termine pogrebov še ob sobotah do 16. ure in ob nedeljah popoldan med 14. in 16. uro. Pogrebne storitve, opravljene v teh terminih, so opravljene kot nadstandardne in bodo obračunane z veljavno tarifo.

Pripravil: Boštjan Prosenjak, vodja pokopališke in pogrebne dejavnosti; Javne službe Ptuj, d. o. o.


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: