Na cesti Grajena–Ptuj utrditev bankine

Marjan Bezjak, svetniška skupina Lista Dr. Štefana Čelana, je posredoval pobudo št. 49/3: Vzdrževalec (Cestno podjetje Ptuj) naj na cesti Grajena–Ptuj utrdi bankino s primernejšim materialom. Ta je namreč preveč grob in neprimeren za utrjevanje. Ko vozilo zapelje na takšno bankino, predstavlja to nevarnost za sprehajalce na novozgrajeni kolesarski stezi s površinami za pešce. Prav v tej dolžini naj se sanira bankina.

Odgovor: Na podlagi podane pobude je bil opravljen terenski ogled na državni cesti R3 710 Ptuj–Grajena–Vurberk, kjer je ugotovljeno, da so cestne bankine poškodovane in neutrjene. Vzdrževalca ceste bomo pozvali, da uredi in sanira poškodovane ter neutrjene bankine.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: