Izgradnja športnih površin v Žabjaku

Aleksander Voda, svetniška skupina Lista Andreja Čuša, je posedoval vprašanje št. 72/3: Kdaj bodo realizirane obljube Športnemu društvu Rogoznica, ki že več let prejema prazne obljube o premestitvi njihovega objekta in igrišča v Žabjak, zaradi tega pa je društvo več let podhranjeno glede pomoči pri upravljanju objekta in premoženja?

Odgovor: Mestna občina Ptuj si že dlje časa prizadeva skleniti pravni posel, na osnovi katerega bi pridobili potrebna zemljišča, ki bi bila namenjena izgradnji športnih površin v Žabjaku. Čeprav v letu 2018, ko je bila zadeva ponovno ovrednotena, potrebna menjava zemljišč zaradi odstopa nasprotne stranke ni bila izpeljana, se so potrebne nepremičnine uvrstile v načrt ravnanja z nepremičnim premoženjem za leto 2019.

Pripravila: Nina Majcen Ogrizek


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: